on November 18, 2022
Published on November 21, 2022 Updated on November 21, 2022

La Universitat de Ljubljana acull la darrera EUTOPIA Week del projecte EUTOPIA 2050, i dóna pas a la segona fase del projecte

UL eweek
UL eweek

Article from the UPF

Del 21 al 25 de novembre, delegacions de les deu universitats membres d’EUTOPIA es reuniran a Ljubljana per continuar avançant en la construcció del que ha de ser la futura Universitat Europea. Aquesta EUTOPIA Week marca el final de la primera fase del projecte pilot, denominat EUTOPIA 2050 i que ha tingut una durada de tres anys. I obre la porta a la segona fase del projecte, denominat EUTOPIA MORE i coordinat des de la UPF, després que la Comissió Europea renovés la confiança i el finançament, aportant 14,4 milions d’euros per desplegar-lo.

L’EUTOPIA Week de Ljubljana, amb el títol “Universitat del futur, univers d’oportunitats”, proposa un seguit d’activitats obertes a estudiants, professors i investigadors i personal de gestió, en format presencial i en línia per facilitar-ne el seguiment a distància. Durant els cinc dies, diferents representants de les universitats membres participaran, juntament amb altres acadèmics i professionals, en ponències, taules rodones i tallers sobre temes rellevants dels seus camps d’expertesa. Per poder-hi participar a distància és important inscriure’s als actes prèviament.

Un model d’Universitat Europea centrat en l’estudiant

EUTOPIA ha demostrat la seva eficàcia en les seves accions per completar un model d'Universitat Europea centrat en l'estudiant que impulsa l'excel·lència acadèmica i la inclusió social. Es fonamenta en un ecosistema col·laboratiu d'educació superior europea que potenciï la transformació de l'educació, la investigació i la innovació i alhora permeti la inclusió i l’associació amb els nostres actors locals.

***

Original article here: https://www.upf.edu/web/focus/noticies/-/asset_publisher/qOocsyZZDGHL/content/id/262773227/maximized#.Y3u6TnbMJPZ